Καλωσόρισμα από τον Εμπνευστή της Eucalyptus

Καλωσόρισμα

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε να περιγράψουμε εν συντομία την Eucalyptus και πώς αντιμετωπίζει το παρόν και το μέλλον.
Στην Eucalyptus θέλουμε να είμαστε ηγέτες στη συνολική και αειφόρο χρήση δένδρων και άλλων φυσικών πόρων για την παραγωγή αιθέραιων ελαίων, μελιού, βιομάζας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μέσα σε αυτό το όραμα και χάρη στο έργο μιας εξαιρετικής ομάδας επαγγελματιών και συνεργατών, η Eucalyptus έχει καταστεί μια εταιρεία αναφοράς στην Ελλάδα στον τομέα των αιθέραιων ελαίων ευκαλύπτου, πρωτοπόρος στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας από βιομάζα που βασίστηκε στην υπεύθυνη και βιώσιμη διαχείριση των δασικών πόρων.

Συνεπώς, εργαζόμαστε για την προστιθέμενη αξία στους φυσικούς πόρους που παράγονται από τις δασικές και αγροτικές καλλιέργειες Ευκαλύπτου στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Στυλίδα, η οποία είναι κυρίως αγροτική περιοχή και συμβάλλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Στον ιστότοπος μας μπορείτε να βρείτε πλήρης πληροφορίες για την εταιρεία μας και πού κατευθυνόμαστε, γι ‘αυτό σας παροτρύνω να συνεχίσετε να μας επισκέπτεστε και να ανακαλύψετε την Eucalyptus.

 

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Λιάσκος Σταμάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *