Είδη μιας χρήσεως

Το περιβάλλον πάνω απ’ όλα!

Ενώνουμε τη φωνή μας με την παγκόσμια περιβαλλοντική οργάνωση ‘Fridays for future’, η οποία έχει αίτημα την άμεση λήψη μέτρωνγια την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Eucalyptus στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή προσκαλεί κάθε πολίτη να συμβάλλει στο έργο της. Εμείς για αυτό αναπτύσσουμε δασικές καλλιέργειες από Ευκάλυπτο.

 Έχουμε «στήσει» όλο αυτό το project πάνω σε έναν οικολογικό και βιολογικό σχεδιασμό. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΌ κάτι το οποίο είναι άμεσο και φέρει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Από την αρχή της παραγωγικής διαδικασίας λοιπόν, μέσω ειδικών αυτοδιασπόμενων pots (paperpots) καταργούμε τη χρήση του πλαστικού για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων, Αποτρέποντας την οποιαδήποτε επιβάρυνση και ρύπανση του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τόσο η παραγωγή, όσο και τα λιπάσματα είναι άκρως βιολογικά κάτι που συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος.Τέλος, στόχος μας, είναι η φύτευση όσων περισσότερων εκτάσεων καλλιεργήσιμης γης, ξεπερνώντας ακόμα και τον αριθμό αυτών που κάηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Η κίνηση αυτή θα προσφέρει απλόχερα μεγάλες ποσότητες οξυγόνου καθώς και την ομορφιά ενός πράσινου τοπίου…

Επιλέγουμε τον ευκάλυπτο διότι είναι ένα εξαιρετικά γρήγορα αναπτυσσόμενο δένδρο όπου μετά την πάροδο 3 ετίας τα παράγωγά του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή πράσινης ενέργειας και θερμότητας αλλά και για την αντικατάσταση του πλαστικού μιας χρήσης με την παραγωγή σελουλόζης και χάρη στον αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Για αυτό δεν ονομάστηκε και τυχαία το «δένδρο του Θεού».

 

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Καλλιέργειας της εταιρείας μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε από κοινού το επενδυτικό σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *