Εταιρεία παραγωγής Ρεύματος

Εταιρεία Διαχείρισης Μονάδων Παραγωγής Ρεύματος

H Easy2Find Biomass and Energy είναι σε θέση πλέον μετά την πολυετή έρευνα στον τομέα της παραγωγής ενέργειας με την μέθοδο της αεριοποίησης, να ανακοινώσει την ίδρυση της θυγατρικής της εταιρείας NRG Land.

 

H NRG Land δημιουργείται με σκοπό την κατασκευή και διαχείριση των μονάδων παραγωγής ρεύματος από πολλαπλές πηγές βιομάζας, όπως είναι η φυτική βιομάζα σε μορφή wood chips Ευκαλύπτου αλλά και λιγότερο συμβατικές πηγές όπως τα Στερεά Αστικά και Ζωικά Απόβλητα.

Σε συνεργασία με την Eucalyptus, η NRG Land αναλαμβάνει τη διαχείριση και την τροφοδοσία των μονάδων αεριοποίησης  με την αναγκαία πρώτη ύλη για να συντηρήσει την παραγωγή ρεύματος αλλά και για την εκμετάλλευση των υποπροϊόντων του ευκαλύπτου.

Επίσης, η NRG Land υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο αξιοποίησης των αποβλήτων για παραγωγή ενέργειας με μονάδες ισχύος 1-10 MW σε κάθε δήμο που θα συμβληθεί με το πρόγραμμα αξιοποίησης των αποβλήτων.
Στόχος μας, είναι η κατασκευή 80 και πλέον μονάδων αεριοποίησης σε όλη την Ελλάδα.

Στις δραστηριότητες της NRG Land περιλαμβάνονται:

  1. Η διαχείριση των Μονάδων όπως και η διαχείριση του οργανικού λιπάσματος που παράγεται από αυτές.
  2. Η τροφοδοσία των μονάδων αεριοποίησης με Ευκάλυπτο.
  3. Η παραγωγή Pellet από απόβλητα, σε περιοχές όπου δεν είναι εφικτή η εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ρεύματος.
  4. Σε συνεργασία με την εταιρεία Eucalyptus, η οποία εξειδικεύεται στη Συμβολαιακή Καλλιέργεια θα αξιοποιήσει τα υπολείμματα ευκαλύπτου.
  5. Η εγκατάσταση μονάδων αεριοποίησης ζωικών αποβλήτων και λυματολάσπης ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δήμου ή βιομηχανίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *