Παραγωγή αιθερίων ελαίων

Συμβολαιακή Καλλιέργεια Αιθέριων Ελαίων

Η Eucalyptus έχοντας τη δύναμη και την πρόσβαση στις εξαγωγές και την εκμετάλλευση του παραγόμενου προϊόντος είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει Συμβολαιακή καλλιέργεια για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εξασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, την καλλιεργητική φροντίδα, τον απαιτούμενο έλεγχο και τη δυνατότητα εξαγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος.

Αναλύοντας το πρόγραμμα καλλιέργειας υπάρχει η δυνατότητα σε καλλιεργητές με ιδιόκτητες εκτάσεις από 10 στρέμματα και πάνω να επενδύσουν στην καλλιέργεια ειδικών ποικιλιών ευκαλύπτου για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εξασφαλίζοντας σταθερό ετήσιο εισόδημα άνω των 1000€ το στρέμμα και τη δέσμευση αγοράς του παραγόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας.

Καλλιέργειες ειδικών ποικιλιών μπορούν να αποφέρουν μέχρι και 2000€ το στρέμμα εφόσον αυτές γίνουν σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας και κάτω από ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες,

Ποικιλίες ευκαλύπτου, ανάλογα με την τελική χρήση του αιθέριου ελαίου.

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Καλλιέργειας της εταιρείας μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε από κοινού το επενδυτικό σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

 

 

 

One Comment

  1. Νίκος Κρητιδης

    Καλημέρα σας ,
    Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτή τη περίοδο κάνετε συνεργασία συμβολαιακης καλλιέργειας καθώς με ενδιαφέρει διότι έχω διάφορα στρέμματα γης στο νομό Πέλλας. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *