Συμβολαιακή καλλιέργεια

Με Συμβολαιακή Καλλιέργεια

Η Eucalyptus, θέλοντας να εξασφαλίσει επάρκεια πρώτης ύλης για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Μονάδων Παραγωγής Ενέργειας από Βιομάζα, επέκτεινε τη δραστηριότητά της στον τομέα Ανάπτυξης Ενεργειακών Καλλιεργειών, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για τους επενδυτές της.


Αγρότες και μη, καθώς και ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που μέχρι τώρα έμεναν ανεκμετάλλευτα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επενδύσουν στην καλλιέργεια Ευκαλύπτου, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό ετήσιο εισόδημα με ελάχιστη προσωπική ενασχόληση!
Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του επενδυτή-καλλιεργητή καθορίζεται και ο χρόνος κοπής των δενδρυλλίων. Έτσι, στην περίπτωση κοπής ανά 2 έτη, ο καλλιεργητής – επενδυτής επιτυγχάνει χρονικά πιο άμεσες οικονομικές απολαβές, ενώ στην περίπτωση της κοπής ανά 5 έτη επιτυγχάνει μεγαλύτερες οικονομικές αποδόσεις.

Η Eucalyptus, προσφέρει δέσμευση Συμβολαιακής καλλιέργειας για απορρόφηση της παραγωγής για 15 χρόνια, με εξασφαλισμένη σταθερή τιμή αγοράς της παραγωγής

Εισόδημα το οποίο να φτάνει τα 1.700€

Σε πεδινή περιοχή όπου μπορούν να καλλιεργηθούν έως και 800 δενδρύλλια/στρέμμα, ο επενδυτής- καλλιεργητής μπορεί να λαμβάνει εισόδημα το οποίο να φτάνει περίπου τα 1.700€ / στρέμμα, σε κάθε κοπή (για καλλιέργεια 2ετούς απόδοσης).

Τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό

Η Eucalyptus και το καταξιωμένο στον κλάδο του τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό (δασοπόνους – γεωπόνους) που διαθέτει, είναι πάντα δίπλα στον καλλιεργητή-επενδυτή σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας, παρακολουθώντας την εξέλιξη της και όντας πάντα έτοιμη να επέμβει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Επισκεφθείτε την κατηγορία Καλλιέργεια Ευκαλύπτου για να ενημερωθείτε αναλυτικά!

 

 

Comments are closed.