Αιθέρια έλαια

Αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου

Η αυξημένη ζήτηση της διεθνούς αγοράς για Αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου, το κατατάσσει στην τρίτη θέση των πιο χρησιμοποιούμενων αιθέριων ελαίων όλων των καλλιεργούμενων φυτικών ειδών.

Βιολογική και Βιοδυναμική καλλιέργεια

Επιπλέον, όταν η παραγωγή του γίνεται στο πλαίσιο της Βιολογικής και Βιοδυναμικής Καλλιέργειας, η ζήτηση και κατ’ επέκταση η τιμή του λαδιού αυξάνονται με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να υπερδιπλασιάζονται!
Η Eucalyptus θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται στη διεθνή αγορά αιθέριων ελαίων, προχώρησε στην εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων παραγωγής και καλλιέργειας, σε ποικιλίες που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον στην Ευρωπαϊκή, Αμερικανική και Ελληνική αγορά, με σκοπό την Βιολογική πιστοποίηση της Καλλιέργειας Ευκαλύπτου για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων.

Με γνώμονα το διεθνές ενδιαφέρον για την απορρόφηση των προϊόντων ευκαλύπτου η εταιρεία μας δημιούργησε ένα τμήμα, που ασχολείται αποκλειστικά με προτάσεις για επενδύσεις στα παραπάνω προϊόντα όπως αιθέρια έλαια, μέλι, ζωοτροφές.

Ακολουθώντας χρονικά τα συμβόλαια Συμβολαιακής καλλιέργειας, τα οποία φτάνουν μέχρι και την δεκαπενταετία δημιούργησε ένα ασφαλές περιβάλλον με πολύ χαμηλό ρίσκο.

Εκχωρώντας τα δικαιώματα εκμετάλλευσης, τα οποία απορρέουν από την καλλιέργεια όσο αναφορά τα φύλλα, τα υπολείμματα από τα αιθέρια έλαια, το μέλι, και την βιομάζα , δίνει την ευκαιρία σε μεμονωμένα άτομα ή και εταιρείες του κλάδου να απολαμβάνουν μακροχρόνιες αποδόσεις.

Διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης

Συνεργαζόμενη με διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης είναι η πρώτη εταιρία στη Ελλάδα, που προσφέρει την δυνατότητα ποιοτικού ελέγχου προϊόντος από την παραγγελία σπόρου μέχρι την τελική συσκευασία για εξαγωγή.

Η Eucalyptus, κατέχει την τεχνογνωσία, για την καλλιεργητική φροντίδα, τον απαιτούμενο ποιοτικό έλεγχο για το σύνολο των προϊόντων τις .Και την δυναμική για την τυποποίηση και εξαγωγή του παραγόμενων προϊόντων .

 

Comments are closed.