Βιομάζα από Ευκάλυπτο

Βιομάζα από Ευκάλυπτο - Παραγωγή Ενέργειας

Βιομάζα από Ευκάλυπτο - Παραγωγή Ενέργειας - eucalyptus.gr
Βιομάζα από Ευκάλυπτο - Παραγωγή Ενέργειας - eucalyptus.gr

Η Βιομάζα από Ευκάλυπτο παρέχει μία τεράστια ευκαιρία παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές ενέργειας μέσω των φυτών και των δέντρων. Για την ανάπτυξη αυτής της μοναδικής δυνατότητας, η καλύτερη επιλογή είναι δέντρα με σκληρό φλοιό, τα οποία φυτεύονται για να συλλεχθούν με στόχο την παραγωγή ενέργειας, όπως ο Ευκάλυπτος.

Βιομάζα απο Ευκάλυπτο - Ενεργειακή Ανεξαρτησία

Ο Ευκάλυπτος έχει αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να εξασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες ενεργειακού εφοδιασμού σε βάθος χρόνου, μειώνοντας σταθερά την εξάρτηση των χωρών από τις ξένες πηγές ενέργειες, δημιουργώντας ένα είδος ενεργειακής ανεξαρτησίας.

Φύτευση δέντρων για την Παραγωγή Ενέργειας

Όσο αυξάνεται ο ανθρώπινος πληθυσμός τόσο αυξάνεται η ανάγκη για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες της κοινωνίας. Η φύτευση δέντρων -τα οποία καλύπτουν αυτές τις ανάγκες – είναι μία εξαιρετική λύση που βοηθάει ταυτόχρονα και στη διατήρηση των φυσικών πόρων.
Υπάρχει μια σειρά κριτηρίων για την επιλογή του κατάλληλου δέντρου για την παραγωγή βιομάζας και βιοενέργειας.

Ο Ευκάλυπτος αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την παραγωγή Βιομάζας γιατι:

Τα πλεονεκτήματα του ευκαλύπτου στην παραγωγή βιομάζας και βιοενέργειας είναι πολυάριθμα:

Παραγωγή Βιομάζας -Παραγωγή Ενέργειας - eucalyptus.gr

Για όλους του παραπάνω λόγους ο Ευκάλυπτος τείνει να γίνει η Νο1 επιλογή παγκοσμίως σαν επιλογή Ενεργειακής Καλλιέργειας για την παραγωγή βιομάζας και βιοενέργειας.

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Καλλιέργειας της Eucalyptus προκειμένου να δημιουργήσουμε από κοινού το επενδυτικό σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες

error: Content is protected !!