Καλωσόρισμα από τον Εμπνευστή της Eucalyptus

Σταμάτης Λιάσκος : Εμπνευστής της Eucalyptus

Το όραμα και οι εργασίες της Eucalyptus

Η Eucalyptus έχει ηγετικό ρόλο στην συνολική και αειφόρο χρήση δένδρων και άλλων φυσικών πόρων για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, βιομάζας και  ανανεώσιμων πηγών πράσινης ενέργειας.

Η Eucalyptus,  έχοντας μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών και συνεργατών, είναι η εταιρεία αναφοράς στην Ελλάδα στον τομέα των αιθέριων ελαίων ευκαλύπτου, και πρωτοπόρος στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας από βιομάζα, που βασίζετε στην υπεύθυνη και βιώσιμη διαχείριση των δασικών πόρων.

Στην Eucalyptus εργαζόμαστε για την προστιθέμενη αξία στους ελληνικούς φυσικούς πόρους που παράγονται από τις ελληνικές δασικές και αγροτικές καλλιέργειες Ευκαλύπτου στην χώρα μας, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση του περιβάλλοντος σε μια αγροτική χώρα όπως η δική μας.

Στο eucalyptus.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γνωρίσετε την εταιρεία μας, το όραμά μας, τους στόχους μας, την καλλιέργεια και τα είδη των ευκαλύπτων που καλλιεργούμε, αλλά και το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επενδυτικές μας προτάσεις.

Η τέλεια καταρτισμένη ομάδα της Eucalyptus, αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας μυήσουμε στον χώρο της καλλιέργειας του ευκαλύπτου αλλά και της επένδυσης σ’ αυτόν. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Λιάσκος Σταμάτης

Λιάσκος Σταμάτης