Ευκάλυπτος Κοσμετολογία

Ευκάλυπτος - Χρήση στην κοσμετολογία

Έλαιο Ευκάλυπτου -Κοσμετολογία - eucalyptus.gr
Έλαιο Ευκάλυπτου -Κοσμετολογία - eucalyptus.gr

Τα ενεργά χημικά συστατικά του Αιθέριου Ελαίου Ευκαλύπτου συμβάλλουν στη θέση του ως έλαιο καθαρισμού, διαύγειας και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, ιδανικό για χρήση στο δέρμα. Οι ισχυρές θεραπευτικές του ικανότητες μειώνουν τα επιβλαβή βακτήρια και τις μολύνσεις κατά την επαφή με το δέρμα.

Το Έλαιο Ευκαλύπτου πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή εάν καταποθεί, πρέπει να αραιωθεί ή να ενσωματωθεί ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος όταν εφαρμόζεται τοπικά. Η κατάποση λαδιού ευκαλύπτου μπορεί να είναι καταστροφική εάν λαμβάνετε μεγάλες ποσότητες για παρατεταμένες περιόδους και η εφαρμογή του λαδιού απευθείας στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.

Η καθαριστική δύναμη του ελαίου ευκαλύπτου για το δέρμα μπορεί να αφαιρέσει τη βρωμιά από τους πόρους σας, να καταπραΰνει τυχόν κνησμό ή φλεγμονή του δέρματος και να θεραπεύσει τα σημάδια που αφήνουν οι χρόνιες παθήσεις του δέρματος. Μόλις καθαριστεί το δέρμα, το έλαιο ευκαλύπτου σχηματίζει ένα φράγμα στο δέρμα για προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες όπως:

Αυτά τα στοιχεία μπορούν να βλάψουν το δέρμα, αφήνοντας τη βρωμιά και το λάδι στους πόρους σας να συσσωρεύονται και να οδηγήσουν σε ερεθισμούς του δέρματος, δερματικές βλάβες και πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Ευκάλυπτος – Τα Οφέλη Λαδιού Ευκάλυπτου

Το Έλαιο Ευκαλύπτου θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, θα καθαρίσει τη βρωμιά και τη σκόνη από τους πόρους, θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και θα καθαρίσει το δέρμα από τυχόν ίχνη περιβαλλοντικής προέλευσης.

Ευκάλυπτος  Προϊόντα που περιέχουν Λάδι Ευκάλυπτου

Πολλά προϊόντα ομορφιάς περιέχουν έλαιο ευκαλύπτου για υγιές δέρμα, βρίσκεται σε σαπούνια και καθαριστικά προσώπου, toners, ενυδατικές κρέμες, συσφικτική λοσιόν και αφρόλουτρα σώματος. Τα καθαριστικά, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά οφέλη του λαδιού φύλλων Eucalyptus globulus θα σας βοηθήσουν να λύσετε δερματικά προβλήματα και να προχωρήσετε με μια νέα λάμψη, αλλά κάντε άλλη μια χάρη στο σώμα σας και παραμείνετε με προϊόντα απαλλαγμένα από βλαβερές τοξίνες για να διατηρήσετε το δέρμα υγιές και απαλλαγμένο από ερεθιστικούς παράγοντες.

https://www.herbaldynamicsbeauty.com/blogs/herbal-dynamics-beauty/eucalyptus-leaf-oil-benefits-for-skin

*Προσοχή, το Αιθ. έλαιο ευκαλύπτου δεν πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

error: Content is protected !!